Vårt eget kjøkken

De fleste institusjoner får i dag maten ferdig laget fra storkjøkken, og varmer den opp før bruk. Vi har valgt å beholde våre kokker, og vårt produksjonskjøkken. Dette er et av våre tre satsingsområder, og kjøkkenet gir oss mange muligheter til å oppnå vår visjon om å skape gode opplevelser for beboerne.

Vi kan variere etter sesong, lyst, ønsker og behov. Både beboere og persoanlet kommer med innspill til menyen. Våre tre kokker lager sin egen smak på kjøttkakene.

Vi kan enkelt lage i stand både grillfest, rømmegrøt med pårørende, julebord osv.
Det å ha fagfolk på huset er også en fordel i forhold til sammensetning av måltidene, og utnytting av ressursene.
Maten er viktig i forhold til å skape miljø og atmosfære!

Gjester fra nærområdet og besøkende kan bestille middag daglig. Den serveres i Kafe Kroken kl.15:30, eller kan tas med til til annet sted på huset.

Middag for gjester må bestilles før kl.12.00!