Arrangement & aktiviteter

Stiftelsen Slettebakken Menighets Eldresenter betaler lønn til en aktivitetsleder i full stilling. Hennes oppgave er å tilrettelegge felles tilbud for alle beboere, og bidra med hjelp til miljøarbeidet på alle avdelinger. Det foregår mye i løpet av uken, og året på Slettebakken Eldresenter. Her kan du lese mer om våre tilbud på dette området.  

Hjerterommet
I tredje etasje ligger Hjerterommet. Der kan det dekkes til 60 personer. Det kan leies for å feire runde dager. Kontoret tar i mot bestilling.

Fredagssamling
Hver fredag samles beboerne  for samvær, underholdning og aktiviteter. Poesikafe, dans, allsang eller konserter rulerer gjennom året. Pårørende er hjertelig velkommen til å være med.

Kulturelle tilbud
Vår aktivitetsleder "booker" hele tiden inn kunstnere som tilbyr ulike former for underholdning og opplevelser. Tilbakemeldinger fra beboerne er veiledende for hva som bestilles inn, men vi prøver også nye aktører for å se hvilke impulser de kan gi.  Bergen kulturelle spaserstokk har bidratt med spennende tilbud til alle eldreinsitusjoner.

Fester 
To ganger i året lar vi beboerne invitere sine pårørende til festlig lag på de enkelte avdelingene. Vi blir rundt 260 mennesker på disse dagene, og alle hygger seg med god mat, samvær og selvfølgelig loddsalg. Inntektene fra dette går tilbake til miljøarbeidet for bebeorene. Røde Kors arrangerer også en stor fest for beboerne hvert år. I tillegg har beborne og personalet en tradisjonell julemiddag sammen, og blir det fint vær lager vi en grillfest i hagene våre!

 

Turer
Vår aktivitetsleder arrangerer stadig turer ut for beboerne, Noen har glede av fellesturer også med andre sykehjem. Turer i nærområdet er også en mulighet som blir benyttet. Personalet tar også med seg enkelt beboere på handleturer o.l.

 

Ukentlige aktiviteter for alle
Gjennom uken er det faste tilbud, som trim, bingo, avislesning og andakt. Sykehjemsavdelingene har også et tilbud på formiddagen alt etter hvem som bor på avdelingene til en hver tid.

Røde kors besøkstjeneste
Røde Kors har frivillige som kommer hver tirsdag med sin trillende "kiosk". Beboerne kan handle småting som skjokolade, frukt, toalettartikler og ukeblader. For mange er dette et kjærkomment tilbud. Røde Kors tjenesten arrangerer også fester på huset og turer ut.

 

Se listen over aktiviteter på forsiden, for informasjon om arrangement i nærmeset fremtid.