Nyheter

Nasjonaldrakt - parade

NASJONALDRAKT- PARADE! Trivselsrådet inviterte beboere og ansatte til å ta frem sine festklær på denne fine mai dagen. Konferansier Målfrid Utne hadde lest seg opp på 25 bunader og internasjonale drakter. Bunadspolitiet har ingen innflytelse her, og alle er glade i sine spesielle plagg. Det blinket i søljer og svingte i fargerike stakker. Nye festdrakter, og 100 år gamle bunader. Pianisten bidro med musikalsk følge, og publikum med applaus og glade smil. En festkledd opplevelse!

Vi er i mål

Vi er i mål med oppussing! Tre uker før tiden har 27 beboere på sørbygget "nye" rom. Alle stuer og kjøkken er malt og utslitte møbler er skiftet ut. I korridorer er det nye tak og tidsriktig belysning. Hele sørbygget er oppgradert i løpet av pandemien! Driftsleder Tommy har ledet prosessen med stø hånd. Alle har flyttet og etablert midlertidige løsninger uten å kny. Renhold har begynt tidlig for å klargjøre rom, og fått tunge gardiner på plass. Felles innsats til felles glede! Her er mange fine detaljer som kan løfte oss i hverdagen. Takk til alle sammen for tålmodig innsats! Godt jobbet!

Vandrende piano har kommet på plass!

Helt inn på beboerrommet kan vi trille tonene! Alle sykehjem har fått midler til prosjektet; "Kulturen flytter inn " av Fylkeskommunen. Maria Bersås med sitt vandrende piano har flyttet inn hos oss, og gleder alle beboere med sang og musikk. Vi gleder oss over vårt nye elektronisk piano som gjør musikken mye mer mobil.

Nå trenger sørbygget en oppgradering

Fem år med fokus på nordbygget har vært stusselig for de tre avdelingene i sør. Styret har bedt om en plan for hva som må gjøres for at hele huset skal fremstå like fint! Planen skal være ferdig i mars, men vi starter allerede med å pusse opp personalrommene.